شیره انگور یا دوشاب یکی از فرآورده های انگور است که از آب انگور به دست می آید. شیره انگور در مقایسه با انگور، کالری فوق‌العاده بالایی دارد و مصرف مقدار اندک آن انرژی از دست رفته را جبران می‌کند. این شهد لذیذ حاوی ویتامین‌های A، B، C و املاحی چون آهن، منیزیم، فسفر و مقداری کلسیم است. با این حال مصرف شیره انگور برای تمام افراد توصیه نمی شود و ممکن است مصرف آن برای برخی از افراد مضر باشد. در ادامه برخی از خواص شیره انگور و معایب آن شرح داده می شود.



گــــــریـپـس انگور ,شیره ,مصرف ,افراد ,دوشاب ,حال ,شیره انگور ,برخی از ,افراد توصیه ,تمام افراد ,برای تماممنبع

آموزش نحوه نصب بلوتوث روي كامپيوتر

درباره شیرامین

درباره ما

سرکه انگور

مویز و خواص آن

هسته انگور

کشمش

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مجله اینترنتی فندق سبز ترنم یار فروش انواع فیش پرینتر فروش بهترین قطعات دامپتراک HD785 تخفیف فروش واتراستاپ ارزان فروشگاه قطعات الکترونیک اصفهان بازاربرق Emerie6yskeql2 strona مرکز خرید لوازم یدکی لودر ارزان سرا