انگور (نام علمی: vinifera) سردهای از درختان خانواده انگورسانان Vitaceae است. در این خانواده حدود ۱۱ جنس و بیش از ۶۰۰ گونه وجود دارد. مهمترین جنس این خانواده جنس انگور است. این گیاه حالت بوتهای و رونده دارد و دارای پیچک در مقابل بعضی از برگها میباشد.
انگور، میوه نرمپوست و شیرهداری است که از درخت انگور به عمل میآید. درخت انگور، مو (تلفظ: مُؤ) نامیده میشود.کلیه قسمت های درخت انگور قابل استفاده دارویی است.
انگور میوه ای است بسیار مقوی و پرخاصیت كه شامل ویتامین های A ، B ، C می باشد. هم چنین دارای مقداری منیزیم، كلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و آلبومین است. این میوه را برای درمان بیماری های یبوست، عوارض رماتیسم، كم خونی و حتی پیش گیری از سرطان سودمند می دانند.