یکی از نوشیدنیها ی قدیمی و محلی شیرامین شربت سرکه شیره است.

که در قدیم جایگاه ویژه ای بر سر سفره های مردم داشت که امروزه با به بازار آمدن نوشابه های گازدار ارزش خود را از دست داده است.

کشاورزان در فصل تابستان هنگام کار در مزرعه شربت دوشاب را مانند تلیت با نان مصرف میکردند.درواقع این غذای پر انرژی مانع گرما زدگی می‌شده

است.ودر مهمانیها به عنوان شربت در کنار پلوها مخصوصا قیمه پلو سرو می‌کردند

ازنظرطب سنتی شربت سرکه شیره در واقع هم به عنوان شربت و هم بعنوان دارو  مورد استفاده قرار می گیرد.

شربت سرکه شیره از ترکیب سرکه و شیره دوشاب انگور تهیه میشود به این صورت که با ترکیب یک واحد سرکه و ده واحد دوشاب انگور بامقدار مناسب آب،

شربت خوشمزه ای تهیه میشود.

این شربت علاوه برطبیعی بودن خواص درمانی زیادی دارد دارای انواع ویتامینها،قند طبیعی،ودیگر املا مورد نیاز بدن،باعث ترمیم بافتها شده،ودر درمان کم

خونی مؤثر بوده،و باعث افزایش حجم عضلات میشود و                     

با دوشاب انگور میتوان انواع شربتها را تهیه کرد.

دوشاب با گلاب ،دوشاب با آبلیمو ،دوشاب با سرکه سیب که هر کدام خواص خاص خود را دارد. 

 


گــــــریـپـس   ,شربت ,سرکه ,دوشاب ,شیره ,انگور ,    ,دوشاب انگور ,سرکه شیره ,شربت سرکه ,به عنوانمنبع

آموزش نحوه نصب بلوتوث روي كامپيوتر

درباره شیرامین

درباره ما

سرکه انگور

مویز و خواص آن

هسته انگور

کشمش

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروش فلزیاب به درد نخور پیمکس گروه تحقیقاتی نیروی نهفته یوزر پسورد نود 32، یوزرنیم پسورد دیجیتال آموزش کسب درآمد رویایی از اینترنت بیا تو Guidance for travel and import and export to Iran اینجا همه چی هست saman جک پارکینگ