باسلوق یک نوع شیرینی بسیار خوشمزه است که در قدیم در دیارمان شیرامین توسط مادرانمان تولید می شده وبسیار مقوی است.

ترکیبات آن:

دوشاب، کمی نشاسته وآب ولرم(آب جوشیده کمی خنک)است نشاسته برای آهار گرفتن باسلوق به کار می رود. 

مغز گردو  برای درست کردن باسلوق نیاز است،  باید چند روز قبل گردو را مغز کرده ونخ کنید بعد دوسر نخ رو به هم ببندید سه چهار روز بماند .

برای تهیه ی مواد آن کمی دوشاب ویک لیوان پر نشاسته لازم است با این مقدار حداقل سه باسلوق درست می شود نشاسته را با دولیوان اب ولرم حل کنید شیره انگور را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید وقتی شیره جوش آمد محلول نشاسته رو کم کم به آن اضافه کنید وهم بزنید حالا مغز گردو ی نخ شده را داخل آن زده و جایی آویزان کنید تا خنک شود .

البته در قدیم الایام در شیرامین معمولا باسلوق در حد انبوه تهیه وتولیدمی شد.

با مغز بادام هم می توان باسلوق تهیه نمود.


گــــــرپـس باسلوق ,نشاسته ,مغز ,تهیه ,کمی ,خنک ,در قدیم ,محلول نشاسته ,نشاسته رو ,رو کم ,آمد محلولمنبع

آموزش نحوه نصب بلوتوث روي كامپيوتر

درباره شیرامین

درباره ما

سرکه انگور

مویز و خواص آن

هسته انگور

کشمش

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خدمات ساختمانی هتل سارینا مشهد وبلاگ کاست های نایاب ایرانی YOS آزمون یوس ترکیه فروشگاه ارزان شاپ ایرانیان قند تلخ ، ديابت perspolis معرفی کالا فروشگاهی فیلتر شنی جهت استخر آموزش ساخت بازی و کسب درآمد