شیره انگور یا دوشاب یکی از فرآورده های انگور است که از آب انگور به دست می آید. شیره انگور در مقایسه با انگور، کالری فوق‌العاده بالایی دارد و مصرف مقدار اندک آن انرژی از دست رفته را جبران می‌کند. این شهد لذیذ حاوی ویتامین‌های A، B، C و املاحی چون آهن، منیزیم، فسفر و مقداری کلسیم است. با این حال مصرف شیره انگور برای تمام افراد توصیه نمی شود و ممکن است مصرف آن برای برخی از افراد مضر باشد. در ادامه برخی از خواص شیره انگور و معایب آن شرح داده می شود.



گــــــریـپـس انگور ,شیره ,مصرف ,افراد ,دوشاب ,حال ,شیره انگور ,برخی از ,افراد توصیه ,تمام افراد ,برای تماممنبع

آموزش نحوه نصب بلوتوث روي كامپيوتر

درباره شیرامین

درباره ما

سرکه انگور

مویز و خواص آن

هسته انگور

کشمش

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

جهان علیه خشونت آیا فردا تعطیلهه؟ سئو و طراحی سایت kooshaideal خطیبی نیوز فروشگاه آنلاین کارتریج مادشاپ خرید و فروش انواع ضایعات اهن در تهران معرفی کالا فروشگاهی ashlynvclyyi45 casa طرح توجیهی